Preskočite na sadržaj

HairFit

Izbrišite podatke HairFita

Odmah izbrišite jednu sesiju, uklonite sve podatke proizvoda HairFit uz zadržavanje zajedničkog računa i kredita ili zatražite potpuno brisanje računa.

Izbrišite jednu sesiju

Upotrijebite Delete u prikazu rezultata ili povijesti. HairFit uklanja spremljenu prenesenu datoteku, generirane datoteke, analizu i aktivne poveznice za dijeljenje te sesije.

Izbrišite podatke proizvoda HairFit

Time se uklanjaju HairFit sesije, generirane datoteke, Cut Cardovi i poveznice za dijeljenje. Osnovni račun, zakonski potrebni zapisi o plaćanju i zajednički mobilni saldo kredita ostaju.

Zatražite potpuno brisanje računa

U HairTry otvorite Račun > Izbriši račun, i kada koristite račun uređaja ili prijavu Apple. Za web-račun HairFit koristite kontrole u nastavku. Brisanje se odnosi na račun koji koristite; mobilni računi Apple i web-računi Google ostaju odvojeni ako nisu povezani. Pretplate u App Storeu i Google Playu otkažite zasebno, ali otkazivanje nije uvjet za zahtjev za brisanje računa. Ako nemate pristup, obratite se na [email protected].

Otvorite kontrole brisanja