Slett én økt
Bruk Delete i resultat- eller historikkvisningen. HairFit fjerner den lagrede opplastingen, genererte filer, analysen og aktive delingslenker for denne økten.
HairFit
Slett én økt umiddelbart, fjern alle HairFit-produktdata mens den delte kontoen og kredittene beholdes, eller be om fullstendig sletting av kontoen.
Bruk Delete i resultat- eller historikkvisningen. HairFit fjerner den lagrede opplastingen, genererte filer, analysen og aktive delingslenker for denne økten.
Dette fjerner HairFit-økter, genererte filer, Cut Card og delinger. Den underliggende kontoen, lovpålagte betalingsopplysninger og den delte mobile kredittsaldoen beholdes.
Åpne Konto > Slett konto i HairTry, også med en enhetskonto eller Logg på med Apple. Bruk kontrollene nedenfor for en HairFit-nettkonto. Sletting gjelder kontoen du bruker; mobile Apple-kontoer og Google-nettkontoer forblir separate uten kobling. Abonnementer fra App Store og Google Play må sies opp separat, men oppsigelse er ikke et krav for å be om sletting. Kontakt [email protected] hvis du ikke får tilgang.